Stopi v stik

Pošlji povpraševanje

ali pokliči na
080 47 42

AKTUALNO

 • Za ponudbo ostalih kampov v Angliji, na Irskem, v Nemčiji in v ZDA preverite katalog Xplore!

Finborough Hall je postavljen v slikovito angleško podeželje Suffolka. Je dejansko ogromna angleška vila, z možnostjo nastanitve udeležencev v dveh nadstropjih ter v zgradbi tik zraven. Udeleženci imajo lahko svojo sobo ali pa si večjo sobo s pogradi delijo s sovrstniki.

V kampu se najde nekaj za vsakogar; tako za športne navdušence kot za tiste z umetniškim pridihom. Otroci se bodo lahko preizkusili v plezanju, spuščanju z vrvjo, lokostrelstvu in vožnji s štirikolesniki. Za ljubitelje vodnih športov je v bližini reka, ki kliče h kajakaštvu, izdelavi splava, prečkanju reke in še mnogo več. Na eni strani je kamp obdan z gozdom, primernim za taborniške in skavtske aktivnosti, na drugi strani pa z velikim golf igriščem, kamor se bodo otroci podali in se spoznali tako z osnovnimi kot z malo bolj zahtevnimi udarci tega čedalje bolj priljubljenega športa.
Ne glede na to, ali želi otrok preživeti poletje, zaznamovano s športom ali učenjem angleškega jezika, bo Finborough Hall prava izbira zanj.

Starost

10 – 14 let

Tečaj angleškega jezika

Jezik v kampu je angleščina, tako da udeleženci poleg tečaja angleščine svoje znanje koristno uporabljajo pri sporazumevanju s sovrstniki v vsakdanjih situacijah in s tem optimalno nadgrajujejo jezik. Ob prihodu udeleženci rešijo test iz angleščine, da se jih potem lahko ustrezno razporedi v skupine glede na njihovo znanje. Ta test je namenjen tudi temu, da učitelji pri vsakem posamezniku vidijo, na katerih področjih ima že dobro osnovo in kaj je treba izboljšati, popraviti in nadgraditi. Tečaji imajo poudarek na govoru. Seveda pa že usvojeno znanje nadgrajujejo tudi na področju slovnice, besednega zaklada in uporabe najpogostejših časov. Vse to na zabaven in ustvarjalen način prek vaj in raznih igric. Cilj tečajev je, da se izboljša ustna in pisna angleščina ter da se otroci pričnejo počutiti sproščene ob komunikaciji v drugem jeziku in pozabijo na morebitne blokade, ki so jih imeli pri pouku angleškega jezika v šoli. K temu pripomore tudi to, da se angleščina v kampu uporablja na vsakem koraku.

Šola angleškega jezika na Finborough Hallu je namenjena otrokom z nič ali s slabim znanjem jezika. Kamp omogoča učenje angleškega jezika na treh ravneh, in sicer:

 • hello class (začetni tečaj, namenjen otrokom med 6. in 10. letom, z malo ali nič znanja jezika)
 • breakthrough/young learners (začetni tečaj, namenjen otrokom z enoletnim učenjem jezika)
 • preliminary (učenje osnovne konverzacije)

Aktivnosti

V neposredni bližini so pred kratkim zgradili 12 metrov visok stolp za plezanje in plezanje z vrvmi (abseiling), uredili okolico za učenje lokostrelstva in streljanja z zračno puško, poligon za vedno bolj popularen quad bike (štirikolesni motorji) ter pripravili območje za piknike.

Program ob večerih je poln športnih turnirjev, disca in dogajanja v Kids Klub Caféju, kjer lahko udeleženci igrajo namizni tenis, pinball, video igrice itd. Prirejajo tudi kino večere. Polna mera raznovrstnih družabnih aktivnosti, ki dajejo otrokom in najstnikom možnost, da se družijo, spoznavajo, vadijo svojo angleščino in se imajo skratka super.

Tečaji

Intenzivni tečaj jahanja

Jahanje konjev je ena najbolj priljubljenih aktivnosti Finborough Halla. Na voljo imajo manjši jahalni center. Intenzivni tečaj poteka 5-krat v tednu po pol dneva, tako da še vedno preostane čas, da otroci uživajo v vseh drugih aktivnostih, ki jih ta kamp ponuja. Začetnikom bodo inštruktorji pojasnili, demonstrirali in jih naučili osnove jahanja, tisti, ki pa šport že obvladajo, se bodo lahko podali na prosto jahanje po obširnem parku in gozdu. Udeleženci pa se bodo lahko naučili tudi vse o negi in skrbi za konja. Inštruktorji so kvalificirani iz British Horse Society in tudi poskrbijo za vso potrebno opremo. (cena: 150 €)

Golf začetni ali nadaljevalni

Začetnike bodo v umetnost golfa vpeljali pravi profesionalci in jih seznanili s tehniko športa. Nadaljevalni tečaj je namenjen tistim, ki že imajo predznanje. Inštruktorji bodo preverili znanje golfa, nato pa se bo pričela igra na 9 ali 18 lukenj, v skupinah glede na znanje in sposobnosti. Seveda vedno v prisotnosti vaditelja. Vsak tečaj traja po 10 ur. (cena: 150 €)

Dnevni izleti

Zakaj se ne bi spoznali še s slavnim Londonom ali Cambridgem, če ste že v Angliji? Za udeležence kampov vodje prirejamo enodnevne izlete, ki so že všteti v ceno!

London

Naš prvi postanek bo Tower of London, kjer se boste lahko sprehodili po znamenitem mostu Tower Bridge, in naredili nekaj fotografij za domače. London ponuja številne znamenitosti, ki jih je seveda v enem dnevu nemogoče videti. Podali se bomo do Buckinghamske palače, Trafalgar Squara in Picadilly Circusa. Zvezdnike si bomo ogledali v Madam Tussauds, obiskali pa bomo tudi londonski akvarij. Starejši udeleženci bodo lahko raziskovali čare londonskega nakupovanja, za mlajše pa bodo poskrbeli naši vaditelji, ki bodo več čas z njimi.

Pleasurewood Hills Theme Park

Obisk enega izmed najbolj popularnih zabaviščnih parkov Veliki Britaniji bo zadovoljil še tako zahtevne adrenalinske navdušence.

Datumi (2020)

2 tedna

 • 4. 7.-18. 7. 2020
 • 18. 7.-1. 8. 2020
 • 1. 8.-15. 8. 2020

Cena

 • 2 tedna: 1905 €
 • 3 tedni: 2715 €
  *možna je nadgradnja programa z dodatkom dnevnih treningov nogometa ali golfa

Cene so informativnega značaja in se lahko spremenijo.

Kaj je vključeno v ceno

 • letališki transfer z/do letališča v Londonu
 • spanje v 4-6 posteljnih sobah
 • polni penzion (3 obroki na dan) – na voljo tudi vegetarijanske opcije ter prilagojeni obroki
 • tečaj angleškega jezika (4 x 45 min na dan, 5 dni v tednu)
 • študijsko gradivo
 • certifikat ob koncu opravljenega tečaja (CEFR A1 do C2 klasifikacija)
 • “Multi-Activity” Program, dnevni izleti in vstopnine
 • Endsleigh potovalno zavarovanje

Program NE vključuje

 • povratne letalske karte do Londona – v naši agenciji dobite najugodnejšo ponudbo skupaj z rezervacijo spremljevalca na letalu

Vtisi

I’ve been coming to camp for seven years and I’ll probably be coming next year too. I like Kids Adventures because here you find new friends from different countries while doing fun and interesting activities. Daria 13, Russia

I met lots of new friends and all the staff are really, really nice. Laura 12, England

Za ostale informacije smo na voljo prek telefonskih številk 040 822 558 ali 01 239 16 87 ter e-naslova camp@nomago.si.

Bodi informiran

Ne zamudi naslednje akcije ali pomembnega obvestila!

Si avanturistični popotnik ali vsakodnevni potnik? V vsakem primeru zate pripravljamo ažurne, zanimive in koristne popotniške in potniške informacije, ki ti jih dostavljamo v tvoj poštni nabiralnik enkrat do dvakrat na mesec.

Izberi novice zase