Kamp Greenhill je izobraževalno središče na prostem, ki se nahaja na pobočjih planine s čudovitim razgledom na morje, le korak stran od plaže, zaradi česar je idealna lokacija za preživljanje poletja. Otroci lahko izbirajo med dvema osnovnima programoma v kampu, in sicer Adventure & Survival Camp ter Language Camp. Ne glede na izbiro programa bo obisk kampa Greenhill na Severnem Irskem nepozabna dogodivščina z razburljivimi aktivnostmi ter izleti v družbi novih prijateljev s celega sveta.

Starost

10 – 16 let

Namestitev, aktivnosti in tečaj

Udeleženci so nameščeni v tradicionalne lesene koče, kjer si sobo delijo še s tremi drugimi. Vsako izmed bivališč je opremljeno s tremi spalnicami, kopalnicami, čajno sobo, skupno sobo ter balkonom s pogledom na morje. Lokacija bo navdušila vse, ki prosti čas radi preživljajo v naravi. V neposredni bližini se nahaja tudi kar nekaj znamenitosti, kot so Velikanova pot (Giant’s Causeway), najvišja gora pokrajine Slieve Donard in park ameriških ljudstev Ulster.

Pri prijavi izbirate med dvema kampoma, Adventure & Survival Camp in Language Camp. Prvi se osredotoča na pustolovske aktivnosti, kot so hoja po vrvi, plezanje, kajakaštvo, učenje navigiranja brez kompasa, nočni pohod itd. Drugi pa je primeren za vse, ki želijo izpopolniti svoje znanje angleškega jezika. Sposobnost komuniciranja v tujem jeziku je neprecenljiva, saj otrokom omogoča, da sklenejo prijateljstva s sovrstniki s celega sveta. Vse jezikovne tečaje izvajajo učitelji, katerih materni jezik je angleščina. Vsako skupino sestavlja le 12 otrok z enako stopnjo znanja angleščine, zato ima učitelj možnost, da se posveti vsakemu posebej.

Neposredna okolica ponuja veliko možnosti za gibanje. Dan se začne z jutranjo telovadbo ali pa za tiste malce bolj »trdožive« s plavanjem v hladnih naravnih vodnih vrelcih v bližini. Ponujena je možnost koriščenja veliko različnih klasičnih športov, kot so nogomet, odbojka in drugih ekipnih športov. Otroci pa se imajo možnost preizkusiti v vožnji s kanujem, »Laser Tagu«, plezanju, hoji po vrvi in kanjoningu. Ob večerih pa so organizirane tematske prireditve, kot je denimo plesni večer, večer talentov, druženje ob kresu itd.

Brošura in cenik kampa Greenhill

Datumi in cene (2020)

Dvotedenski kampCena
26. 7.-8. 8. 20201395 €
Dodatni tečaji in opcijeCena
Bear Grylls Survival Academy*brezplačno
Angleški jezikovni tečaj*brezplačno
Prevod z/do letališča Belfast100 € / v eno smer
Prevoz z/do letališča Dublin65 € / v eno smer
Pulover s kapuco Camp Adventure45 €

*pri prijavi izberete vrsto kampa, ki ima vključen program Survival ali jezikovni tečaj 

Za ostale informacije smo na voljo na telefonskih številkah 040 822 558 in 01 239 16 87 ali e-naslovu camp@nomago.si.

Bodi informiran

Ne zamudi naslednje akcije ali pomembnega obvestila!

Si avanturistični popotnik ali vsakodnevni potnik? V vsakem primeru zate pripravljamo ažurne, zanimive in koristne popotniške in potniške informacije, ki ti jih dostavljamo v tvoj poštni nabiralnik enkrat do dvakrat na mesec.

Izberi novice zase