Mednarodni jezikovni kamp leži v zgodovinskem delu mesta Bath. Mesto, ki se ponaša tudi z uvrstitvijo na Unescov seznam svetovne kulturne dediščine, je zanimivo tako za kulturne kot tudi športne navdušence. Pohvalijo se lahko z rimskimi kopališči iz leta 43, naravnimi vročimi kopelmi, z obilico športnih objektov, veliko parkov za sprostitev ter kopico različnih dogodkov. Vse to pozitivno vpliva na izboljšanje znanja angleščine mladih.

Starost

13 – 17 let

Namestitev, aktivnosti in tečaj

Vsi udeleženci so nastanjeni v središču kampusa v manjših hišicah, ki sprejmejo do 15 oseb. V vsaki izmed njih so voljo skupne sanitarije in tuš kabine, zasebna skupna soba in kuhinja za izključno uporabo naših študentov. Celoten kompleks se nahaja na vrhu hriba s pogledom na zgodovinsko mesto in le kratek sprehod od središča mesta. Lokacija je kot nalašč za vse, ki želijo sodelovati v zabavnih aktivnostih na kampusu, vendar bi želeli tudi možnost raziskovanja mesta v bližini. Kampus omogoča veliko prostora za športne aktivnosti in druženje.

Sposobnost komuniciranja v tujem jeziku je neprecenljiva, saj otrokom omogoča, da sklenejo prijateljstva s sovrstniki s celega sveta. Vse jezikovne tečaje izvajajo učitelji, katerih materni jezik je angleščina. Vsak razred sestavlja le 12 otrok s približno enakim znanjem angleščine, zato ima učitelj možnost, da se posveti vsakemu posebej. Tečaji obsegajo 20 enot po 45 minut na teden. Poudarek je na zabavnem in interaktivnem izobraževanju z uporabo modernih učnih metod, ki vključujejo teme, primerne za različne starostne skupine.

V ceno kampa je vključena udeležba na klasičnem tečaju, ki je zasnovan zelo interaktivno. Poudarek je na govorni praksi in izboljšanju komunikacijskih veščin na igriv način. Za doplačilo pa je možno svoje znanje dodatno nadgraditi na tečaju TOEFL. Test TOEFL meri sposobnost študenta, da uporablja in razume angleščino, kot je prebral, pisal, slišal in govoril v skladu s CEFR – Skupni evropski referenčni okvir za jezike (A1 do C1). Tečaj vključuje tudi vajo na primerih izpita TOEFL.

V bližini je več športnih objektov, vključno z olimpijskim bazenom, ki ga uporablja britanska plavalna reprezentanca, kot tudi velika športna dvorana ter številna igrišča za tenis in odbojko na mivki. Poleg dnevnih aktivnosti je organiziran tudi večerni program, vključno s tabornim ognjem, BBQ, talent showi, obiski diskoteke in športnimi turnirji.

Enkrat na teden je organiziran celodnevni izlet, kot so izlet v zgodovinski Oxford, London ali Bath. Na izletu se obišče vse glavne znamenitosti mesta.

Brošura in cenik kampa Bath

Datumi in cene (2020)

Enotedenski kampCena
19. 7.-25. 7. 2020725 €
Dvotedenski kampCena
5. 7.-18. 7. 20201445 €
19. 7.-1. 8. 20201445 €
2. 8.-15. 8. 20201445 €
Tritedenski kampCena
5. 7.-25. 7. 20202195 €
26. 7.-15. 8. 20202195 €
Dodatni tečaji in opcijeCena
English TOEFL195 €
Prevoz z/do letališča v Londonu65 €/v eno smer
Pulover s kapuco Camp Adventure 45 €

Za več informacij in rezervacijo pokličite na telefonsko številko 01/239 16 87 ali pišite na camp@nomago.si.

Bodi informiran

Ne zamudi naslednje akcije ali pomembnega obvestila!

Si avanturistični popotnik ali vsakodnevni potnik? V vsakem primeru zate pripravljamo ažurne, zanimive in koristne popotniške in potniške informacije, ki ti jih dostavljamo v tvoj poštni nabiralnik enkrat do dvakrat na mesec.

Izberi novice zase