Spodaj si preberi izjave naših preteklih udeležencev ter poglej osupljive posnetke, ki so nastali v času dela in potovanja. Za še več pristnih izkušenj si poglej tudi bloge Ambasadorjev poletnega dela v ZDA ali pa se nam pridruži na eni izmed predstavitev po vsej Sloveniji.

“To je bila najboljša izkušnja v mojem življenju. Delala sem kar sem želela (delo sem si poiskala sama), kljub napornemu delavniku uživala v prostih uricah in sklepala nova prijateljstva. Pika na i pa je bilo enomesečno potovanje po Ameriki kjer se nisem mogla načudit vsem lepotam. :)”

“Definitivno najboljše preživeto poletje do sedaj! Dobiš prijatelje iz celega sveta, zaslužiš denar, potuješ po Ameriki in zraven vadiš angleščino! Škoda, da nisem odšla na poletno delo v ZDA že par let prej. :)”

“Ta izkušnja je bila najboljša do sedaj!!! Zagotovo bi ponovila!”    

“Nepozabna izkušnja, ki bi jo priporočila vsakemu posamezniku, ki ima v sebi vsaj najmanjšo zeljo po spoznavanju novega. Kar sem sama doživela je pravzaprav nemogoče opisati z besedami! Neprecenljivo!”

“Super! Izkušnja za celo življenje. Spoznavanje novih ljudi. Hard to leave!” 

“Kot so vsi obljubljali, sem imel najboljše poletje do sedaj. Celotna izkušnja je močno presegla moja pričakovanja, pozitivno seveda. Odločitev, da grem v ZDA se je torej izkazala za mojo najboljšo do sedaj. Že načrtujem vrnitev!”

“Izjemno poletje, kjer močno pridobiš na samostojnosti in samozavesti. Vsekakor se splača.”    

“Izkušnja, ki je zelo dragocena in bi jo priporočil vsakomur.”

“Ta izkušnja je bila vsekakor nepozabna in vredna vseh neprespanih noči, ki sem jih imela zaradi obsežnih priprav na izpite. Trdo delo je na koncu vedno poplačano.”    

“Ogromno novih poznanstev, čudovita izkušnja tuje kulture in najboljše poletje do sedaj!”

“Izkušnja kot ta, ti za vedno spremeni življenje. definitivno!”

“Vrednost te izkušnje se ne more meriti v denarju in le stežka opiše z besedami. Potovanje je bilo “noro”, delo pa prav tako super: odlično organizirano, dobro plačano. Od zdaj naprej imam tudi prijatelje iz ZDA, Mehike, Nepala idr. Uresničil sem svoje sanje in jih tudi živel.”

“Pred odhodom malce v dvomih, ko se je vse skupaj začelo je bilo malo turbulentno, potem pa se je začelo najboljše obdobje v mojem življenju! Priporočam vsem,ki ste željni avanture in krajše spremembe. Še enkrat bi se rad zahvalil ekipi STA-ja,super ste!! Klement ti pa si zakon ;)!”

Prepričaj se sam/a!

Unbelievable experience and the best summer of my life…!

Sabinino poletje v South Dakoti!

“After work” potovanje po vzhodni obali Amerike!

Jure nam predstavlja svoje delovno mesto!

Janez odkriva Ameriko!

Bodi informiran

Ne zamudi naslednje akcije ali pomembnega obvestila!

Si avanturistični popotnik ali vsakodnevni potnik? V vsakem primeru zate pripravljamo ažurne, zanimive in koristne popotniške in potniške informacije, ki ti jih dostavljamo v tvoj poštni nabiralnik enkrat do dvakrat na mesec.

Izberi novice zase