10 razlogov za prijavo na Camp Counselors USA

Stopi v stik

Pošlji povpraševanje

ali pokliči na
080 47 42

10 razlogov, zakaj se prijaviti na Camp Counselors USA

Izkušnja, ki je zelo dragocena in jo priporočamo vsakemu!
  1. Garancija, da dobiš mesto v kampu. CCUSA zagotavlja mesto vsem sprejetim na program. Skoraj vsako leto so vsi uspešno prijavljeni dobili kamp.
  2. Poiščemo ti kamp, ki ti najbolje ustreza. V prijavi in na intervjuju izraziš svoje želje in mi ti glede na tvoje zanimanje, pretekle izkušnje ter sposobnosti in karakter izberemo najprimernejšega.
  3. Na voljo ti je celostna storitev CCUSA, saj smo s tabo vsak korak poti! Z nami si v varnih rokah doma in v ZDA.
  4. To je program, ki si ga lahko privoščiš! Za 750 € ti namreč poiščemo kamp, dobiš pa še zavarovanje in povratno letalsko karto do New Yorka s prevozom do tvojega kampa, v kampu pa tudi brezplačno bivanje, hrano ter žepnino.
  5. Žepnina: Za opravljeno delo prejmeš žepnino tudi do $1.300 (odvisno od starosti, trajanja dela in znanj/kvalifikacij).
  6. Pridobiš prijatelje s celega sveta in se naučiš kaj novega o njihovi kulturi in navadah.
  7. Izboljšaš svojo samozavest, pridobiš neodvisnost in zrelost ter druga koristna znanja, ki ti bodo razširila obzorja in pomagala v prihodnosti.
  8. Ko zaključiš program Camp Counselors, ti CCUSA izda “Certificate of Completion”. Ta dokument je dokaz tvoje poletne izkušnje v kampu in se prav lepo poda k tvojemu življenjepisu.
  9. Imaš dovolj časa za potovanje! Tvoja viza vključuje 30-dnevni ‘grace period’, kar pomeni, da po zaključku dela lahko še en mesec potuješ in odkrivaš ZDA.
  10. Sedaj imaš možnost, da poletje preživiš v čisto drugačnem okolju na edinstven način – te priložnosti ne smeš zamuditi!
Prijavi se!

Za informacije piši na delo@nomago.si ali pokliči na 040 822 558.

Bodi informiran

Ne zamudi naslednje akcije ali pomembnega obvestila!

Si avanturistični popotnik ali vsakodnevni potnik? V vsakem primeru zate pripravljamo ažurne, zanimive in koristne popotniške in potniške informacije, ki ti jih dostavljamo v tvoj poštni nabiralnik enkrat do dvakrat na mesec.

Izberi novice zase