Za mehak pristanek pri iskanju službe v Veliki Britaniji – BritBound paketi

AKTUALNO – Program je trenutno zaprt!

Bi rad izkoristil možnosti dela v tujini? Potem ti je misel gotovo ušla tudi na London oz. Veliko Britanijo – angleško znaš, možnosti je ogromno in letalske karte niso drage. Vendar žal ni vedno lahko začeti z iskanjem službe, sploh če si v tuji državi in v tuji kulturi.

Začni svoje življenje v Veliki Britaniji brez stresa. Po prihodu te britanska agencija Britbound takoj povabi na tipično britansko dobrodošlico – pivo v tradicionalnem londonskem pubu. Tam spoznaš celotno ekipo, se povežeš z ostalimi “soiskalci” in dobiš vse informacije o življenju v velikem mestu. Da lažje najdeš prvo službo in ohraniš stike s svojimi novimi kolegi, te Britbound poveže s pravimi ljudmi, pomaga odpreti bančni račun in uredi pridobitev davčne številke (national insurance number), ki je nujna za začetek dela, ter ti da vse zemljevide in vodiče, ki jh potrebuješ pri obiskovanju vseh intervjujev za službo. Povrhu ti dodajo še 3-dnevno članstvo v fitnesu, da boš poln energije in moči ob pričetku nove službe.

Paketi Britbound so idealni za vse, ki se odpravljajo v Veliko Britanijo na delo – ne glede na status. Edina omejitev je starost med 18 in 35 leti in znanje angleščine.

Nimaš časa za branje? Naroči se na brezplačen posvet pri nas v pisarni!

Britbound Basix

Kaj vključuje?

 • Izbira in odprtje bančnega računa
 • Brezplačen prenos denarja
 • SIM kartica (izbereš operaterja)
 • Zaposlitveni nasveti in vzorec britanskega CV-ja
 • Uvodni sestanek
 • Pomoč pri pridobitvi davčne številke (NIN) in pri davkih
 • Nasveti in pomoč pri iskanju stanovanja
 • Brezplačen WiFi v prostorih Britbounda

PLUS!

 • Arrival info party
 • Tradicionalni Pub Lunch
 • Prost vstop v ‘The Church’ night club
 • 3-dnevno članstvo v fitnesu in popust na mesečno članarino
 • Brezplačen vstop v Ministry of Sound
 • Tematsko obarvani Monopoly pub crawl
 • Članstvo v Social Events Club

Cene*

Britbound Basix
Cena za imetnike ISIC / IYTC / ITIC izkaznic 105 €
Cena za vse ostale 110 €

*končna cena je odvisna od tečaja funt/euro in se preveri na dan rezervacije paketa

Britbound Job Promise – London (295 €)

Če je tvoj cilj, da začneš z delom čim prej, je Job Promise prava izbira zate! Iskanje službe lahko traja tedne ali celo preko enega meseca, z našim paketom pa ti Britbound službo poišče v roku 14 dni po prihodu v London, hkrati pa je garantirano, da si v 30 dneh povrneš strošek paketa Job Promise. Če ne, ti vrnejo denar! Paket prav tako vključuje vse ugodnosti Basix paketa.

30-dnevno zagotovilo se začne po izpolnitvi vseh obrazcev in po testiranju tvoje angleščine in izkušenj. Če delo dobiš pravočasno, ampak v enem mesecu ne zaslužiš toliko, kot je strošek Job Promise paketa, ti Britbound povrne razliko.

Job Promise paket ti poišče službo na področju gostinstva (Bar/Hospitality), gradnje in obrti (Construction and Trades), poučevanja (Qualified Teacher), asistiranja učiteljem (Teaching Assistant) ali varstva otrok (Childcare) v roku 14 dni po tem, ko se registriraš z zaposlitvenim strokovnjakom. Datum uvodnega sestanka v Londonu po prijavi na program določiš samostojno preko spletne aplikacije. Zaradi tega se moraš na ta program prijaviti vsaj 5 tednov pred prihodom v London, da imaš dovolj časa za vse potrebno. Prazniki se ne štejejo v čas 14-dnevnega iskanja dela.

Za udeležbo na tem programu moraš biti na voljo za delo vsaj 4 mesece.

All-In-One – London (475 €)

Ti je všeč paket Job Promise, vendar se ti zdi, da nekaj manjka? Imamo odgovor – paket All-In-One. Poleg vseh ugodnosti Job Promise paketa (tudi zagotovljeno delo v roku 14 dni po prihodu) dobiš še nekaj neprecenljivih dodatkov, ki tvoje prve korake v Londonu res naredijo brezskrbne. Dobiš še:

 • prevoz iz letališča do namestitve – pozabi na vlečenje kovčkov po podzemni železnici in premagovanje nešteto tekočih stopnic
 • 3 nočitve v hostlu v 4- ali 6-posteljnih sobah – čas bivanja lahko tudi podaljšaš
 • Oyster kartica za javni prevoz z dobroimetjem £10 – velja za podzemno, avtobuse, tramvaje, DLR, ter večino želežniških storitev v Londonu
 • UK SIM kartica z dobroimetjem £10 – da te delodajalci lahko takoj povabijo na intervju
 • SIM kartico ter Oyster kartico prejmeš na dom (v primeru prijave vsaj 6 tednov pred prihodom) ali pa jo prevzmaeš v pisarni BritBound na uvodnem sestanku

30-dnevno zagotovilo se začne po izpolnitvi vseh obrazcev in po testiranju tvoje angleščine in izkušenj. Če delo dobiš pravočasno, ampak v enem mesecu ne zaslužiš toliko, kot je strošek Job Promise paketa, ti Britbound povrne razliko.

Za udeležbo na tem programu moraš biti na voljo za delo vsaj 4 mesece.

Live in Pub Job (520 €)

Live in Pub Job je najboljši način za hiter in brezskrben začetek življenja v Veliki Britaniji, saj v paketu dobiš zagotovljeno delo, ugodno prenočišče in nekje tudi brezplačno prehrano. Je še kaj, kar si sploh lahko želiš? Ja, plača in napitnine!

V začetku se ustaviš v Londonu in v agenciji BritBound urediš vse potrebne dokumente za začetek dela, nato pa greš naprej k svojemu novemu delodajalcu. Od blizu lahko spoznavaš tipično britansko življenje, delaš na izboljšanju svoje angleščine in uživaš s sodelavci. Delo je zagotovljeno na lokacijah v Angliji (z izjemo Londona) in v Walesu, zato se ti ne bo potrebno ukvarjati s prevozi, ker pa imaš urejeno tudi bivališče in pokrite mesečne stroške (elektrika, voda, internet, pohištvo in pranje oblačil), si res brez skrbi.

Kaj dobiš v paketu? Vse na spodnjem seznamu:

 • zagotovljeno delo in namestitev v eno- ali dvo-posteljni sobi (odvisno od razpoložljivosti)
 • 35-48 urni delovnik s plačilom med £250 in £330 na teden (med 300 € in 400 €!)
 • poleg rednega plačila pričakuj še napitnine, kar ti lahko prinese dodatnih 100 € na teden, odvisno seveda od tvojega entuziazma in pozitivne energije!
 • zagotovljeno delo za želeno obdobje (delodajalci ponavadi želijo da ostaneš vsaj od 4 do 6 mesecev)
 • možna je tudi namestitev v paru in bivanje v skupni sobi
 • nobenih stroškov prevoza, saj živiš, kjer delaš
 • prijava je možna kadarkoli v letu
 • ugodna najemnina (od £5 na dan, v Londonu so cene od £15 na dan)
 • paket vključuje vse ugodnosti Basix paketa.

Za udeležbo na programu moraš biti na voljo vsaj od 4 do 6 mesecev in starosti od 18 do 31 let, potrebne so tudi izkušnje s področja gostinstva (strežba, kuhanje, mešanje koktejlov, priprava hrane …), dve priporočili preteklih delodajalcev in vsaj pogovorno znanje angleščine. Bodi pripravljen/a na aktivno delo v pravem angleškem pubu!

Lokacija dela
Pubi so na voljo po celotni Angliji in Walesu. Nekaj jih je na voljo tudi v Londonu in okolici, vendar večina teh pubov ne zagotavlja namestitve, zato je velika verjetnost, da delo dobiš zunaj Londona. Kraj, kjer dobiš delo, je vedno odvisen od razpoložljivosti in potreb delodajalcev oz. managerjev pubov. BritBound se vedno potrudi, da dobiš delo v okolici lokacije, ki jo izbereš, pomembna pa je tudi tvoja prilagodljivost, saj željam ni možno vedno ustreči.

Postopek po prijavi na Live in Pub
Po potrditvi rezervacije paketa te BritBound kontaktira s podatki in vzorcem za izdelavo CV-ja po britanskih pravilih. Ko BritBoundu pošlješ dokončan CV, se s teboj dogovorijo za Skype chat na katerem se pogovorite o tvojih znanjih, preteklih delovnih izkušnjah in pričakovanjih.

Prijaviš se lahko kadar koli med letom vsaj tri dni pred odhodom za Basix program ter dober mesec prej za Job Promise, All-In-One ali Live in Pub paket – osebno pri nas v pisarni ali prek maila. Vse, kar potrebujemo za začetek prijave, so ime in priimek, mail, naslov, telefonsko številko ter datum rojstva in okviren datum prihoda. Točen datum uvodnega sestanka določiš sam preko spletne aplikacije po potrditvi prijave!

Pogoji za prijavo

Kaj pa letalska karta? Zavarovanje?

Pri nas ti lahko poiščemo tudi ugodne cene rednih letalskih kart, ki so najprimernejše za takšne podvige, saj ponujajo ugodno spremembo datumov, brezplačno prtljago in lete iz Ljubljane.

Zavarovanje imaš med delom običajno že urejeno, za tistih nekaj dni pred začetkom dela pa si lahko omisliš potovalna zavarovanja, ki jih ponujamo mi.

Poleg tega ponujamo še vrsto aktivnosti in izletov v Londonu in okolici – od London Sightseeing kartice do enodnevnih izletov v Stonehenge itd. Večina aktivnosti prinaša še dodatne popuste za imetnike ISIC izkaznic.

Za informacije piši na delo@nomago.si ali pokliči 040 822 558.

Bodi informiran

Ne zamudi naslednje akcije ali pomembnega obvestila!

Si avanturistični popotnik ali vsakodnevni potnik? V vsakem primeru zate pripravljamo ažurne, zanimive in koristne popotniške in potniške informacije, ki ti jih dostavljamo v tvoj poštni nabiralnik enkrat do dvakrat na mesec.

Izberi novice zase