Envirotech

Odličen in ugoden način, da združiš študij in delo v Avstraliji. Primerno za VSE polnoletne ne glede na status in starost. Znanje angleščine šola preveri s svojim testom, zato ne potrebuješ nobenih dokazil!

Banner horizontal

Program

Envirotech je mlada fakulteta, ki pa je v slabem desetletju uspela postati ena izmed najhitreje rastočih izobraževalnih ustanov v Avstraliji. Trenutno je na šoli vpisanih preko 500 študentov, med njimi tudi Slovenci. Šola je pred kratkim odprla tudi novo lokacijo. Obstoječima v Gold Coastu in Byron Bayu so dodali še Currumbin Valley.

Na voljo ti je veliko različnih programov, katerim dodajajo nove. Zadnji dodani program je Hospitality & Cookery, področje ki v Avstraliji velja za deficitarno, torej imajo večje potrebe po delavcih. To tudi pomeni, da imaš po koncu študija odlične priložnosti, da si zagotoviš dlje trajajočo delovno vizo.

Prednost študija na Envirotech je tudi, da pred odhodom običajno plačaš le polog za prvi “term”(9 tednov), ostalo pa plačuješ sproti v Avstraliji. Študij ti vzame do 20 ur na teden, poteka pa predvsem v ubliki e-predavanj, kontaktnih ur in samostojnega dela. O d delu pa imaš dovolj časa tu za delo ob študiju, ki lahko obsega 20 ur na teden. Envirotech je šola, ki je znana po tem, da študentom aktivno pomaga pri iskanju dela!

Pogoji za prijavo

  • starost najmanj 18 let (zgornje starostne omejitve NI)
  • primerno znanje angleščine – za preverjanje znanja odpišeš test, ki ga uredi Envirotech, druga dokazila niso potrebna

Gold Coast

Gold Coast je s 600.000 prebivalci šesto največje avstralsko mesto in leži ob zlatih obalah vzhodne Avstralije. Velja za najpopularnejšo počitniško destinacijo v Avstraliji. Svoje sanje tu živijo surferji in vsi ljubitelji neskončnih peščenih plaž in toplega oceana. Med tem pa je mesto le slabe pol ure oddaljeno od velikih mednarodnih letališč in uro od še enega avstralskega magneta – mesta Brisbane.

Študij

Šola ponuja mnogo različnih programov in smeri študija. Več podatkov si poglej v informativni brošuri.

Za dodatne informacije nam piši, nas pokliči na 040 822 558 ali pa se oglasi v agenciji Nomago Travel!

Delo

Program poteka prek Student vize, kar pomeni da imaš poleg študija možnost, da delaš še do 20 ur na teden. Med študijem imaš tudi počitnice in v tem času nadaljuješ z delom polni delovni čas!

Najnižja urna postavka je približno AU$18, lahko tudi AU$20 in več – odvisno od izmene in vrste dela. Postavke so v primerjavi z ameriškimi celo malce višje, saj napitnine tu niso tako pogoste kot v ZDA. Iskanje službe je prepuščeno lastni iznajdljivosti, vendar veliko študentov najde službo že v prvem tednu. Največ jih dobi delo v manjših kafejih ali barih v okolici šole ali bivališča, lahko pa tudi v različnih drugih podjetjih kot sta Starbucks ali Stamford Hotel. Pogosto ti pri iskanju dela priskoči na pomoč tudi šola, saj je cilj vseh programov prav pridobivanje izkušenj in zaposljivost na področju, za katerega se izobražuješ.

 

Za informacije piši na delo@nomago.si ali pokliči 01 431 7700.

 

Bodi informiran

Ne zamudi naslednje akcije ali pomembnega obvestila!

Si avanturistični popotnik ali vsakodnevni potnik? V vsakem primeru zate pripravljamo ažurne, zanimive in koristne popotniške in potniške informacije, ki ti jih dostavljamo v tvoj poštni nabiralnik enkrat do dvakrat na mesec.

Izberi novice zase