The Eagle Academy

AKTUALNO

Odličen in ugoden način, da združiš delo in študij, ki je pravzaprav zabava. Primerno za VSE polnoletne ne glede na status in starost. Na eni izmed najlepših plaž na svetu se lahko med drugim učiš za inštruktorja surfanja, osvojiš veščine potapljanja, postaneš fitnes trener ali pa s študijem businessa vstopiš v svet posla. Hkrati pa spoznaš prijatelje z vsega sveta in izpopolniš svoje znanje angleščine.

Program

Študij je lahko tudi zabaven! The Eagle Academy je šola, ki ti ponuja javno priznano izobrazbo na področju različnih športov in rekreacije, prav tako pa ponujajo možnost pridobitve business certifikatov in diplom ter tečaje angleščine.

Kampusi šole Eagle Academy se nahajajo v Brisbane-u (2 lokaciji), Southport-u ter Coolangatti, torej v na vzhodni obali Avstralije, ki je znana kot raj za surferje.

Študij poteka 20 ur na teden, od tega je 15 ur predavanj in vaj, 5 ur pa dela na daljavo (homework). Šola prisotnosti ne preverja, vendar pa moraš uspešno opraviti vsaj polovico obveznosti, da napreduješ v naslednji semester in zadostiš pogojem vize. Ob študiju seveda lahko delaš v obsegu 20 ur na teden.

Pogoji za prijavo

 • starost najmanj 18 let (zgornje starostne omejitve NI)
 • osnovno znanje angleščine (za vpis ni potrebno nobeno dokazilo ali rezultat testa)

Brisbane

Brisbane je prestolnica zvezne države Queensland in je 3. največje mesto v Avstraliji (ima 2 milijona prebivalcev). Mesto je znano po svoji odprtosti in kreativnosti ter kljub hitremu razvoju ohranja mladostno navdušenost ter ima zelo sproščeno, živahno in prijateljsko vzdušje.

Študij

Šola ponuja izobraževanja in trening na področju različnih športnih aktivnosti, rekreacije, fitnesa, businessa in angleščine. Znanje lahko izpopolnjuješ na več stopnjah in izbereš različne dolžine trajanja študija.
NE POZABI: V času študija lahko delaš do 20 ur na teden, v času počitnic pa polni delovni čas, torej 40 ali več ur na teden!

Oglej si natančne informacije za vse programe!

Sport and Recreation

Certificate I in Sport and Recreation

Tečaj predstavlja uvod v industrijo športa, rekreacije in fitnesa. Na voljo je na vseh lokacijah šole in omogoča zabaven način spoznavanja osnov rekreacije.

Trajanje: 16 tednov (10 tednov študija, 6 tednov počitnic)

Certificate II in Sport and Recreation

Daljša in razširjena različica Certificate I uvajanja v rekreacijske aktivnosti, ki je prav tako na voljo na vseh lokacijah.

Trajanje: 28 tednov (20 tednov študija, 8 tednov počitnic)

Certificate III in Sport and Recreation

Tečaj je osnova za vpis v Certificate IV in Outdoor Recreation. Poleg spoznavanja osnov rekreacije program ponuja tudi trening podajanja znanja naprej, naučiš se priprave trening programov, coachinga in tehnik učenja.

Trajanje: 52 tednov (40 tednov študija, 12 tednov počitnic)

Certificate IV in Outdoor Recreation

Tečaj je namenjen pridobitvi nacionalne akreditacije, s katero pridobiš licenco Outdoor Recreation inštruktorja. To je odlično izhodišče za tiste, ki bi želeli delati na področju vodenja aktivnosti v Avstraliji ali drgod po svetu.

Trajanje: 52 tednov (40 tednov študija, 12 tednov počitnic)

Diploma of Sport Development

Tečaj je namenjen pripravi na kariero na ravni Junior Managementa, saj poleg znanj o industriji športa in rekreacije osvojiš še veščine deitetike, vodenja in managementa.

Trajanje: 52 tednov (40 tednov študija, 12 tednov počitnic)

Fitness

Certificate III in Fitness

Študij omogoča pridobitev znanja na področju vadbe s skupinami, ekipami in vodenje programov v fitnes centrih. Tečaj je namenjen zagotovitvi sposobnosti samostojnega dela v širokem spektru vadbenih aktivnosti.
Trajanje: 52 tednov (40 tednov študija, 12 tednov počitnic)

Certificate IV in Fitness

Študij je idealen za tiste, ki iščete zaposlitev fitnes centrih. Naučili se boste dela s posamezniki ter tudi s skupinami otrok in starejših. Certifikat je odlična osnova za vstop na trg dela v industriji fitnesa, vodene vadbe in treninga.

Trajanje: 52 tednov (40 tednov študija, 12 tednov počitnic)

Pogoj za vpis je pridobitev Certificate III in Fitness in First Aid certification.

PADI certifikat potapljanja, študij Business-a in tečaji angleščine

The Eagle Academy omogoča vrsto različnih tečajev in študijev poleg športnih aktivnosti. Omogoča ti pridobitev certifikatov ali diplome s področja businessa, izpopolnitev znanja angleščine ali pridobitev različnih drugih certifikatov, ki so izhodišče za delo ali nadaljnji študij v Avstraliji.

Več o programih ...

Delo

Program poteka preko Student vize, kar pomeni da imaš poleg študija možnost, da delaš še do 20 ur na teden. Med študijem imaš tudi počitnice in v tem času lahko delaš polni delovni čas! Poglej si koledar šole Eagle Academy.

Najnižja urna postavka je približno AU$18, lahko tudi AU$20 in več – odvisno od izmene in vrste dela. Postavke so v primerjavi z ameriškimi celo malce višje, saj napitnine tu niso tako pogoste kot v ZDA. Iskanje službe je prepuščeno lastni iznajdljivosti, vendar veliko študentov najde službo že v prvem tednu. Največ jih dobi delo v manjših kafejih ali barih v okolici šole ali bivališča, lahko pa tudi v različnih drugih podjetjih kot sta Starbucks ali Stamford Hotel. Pogosto ti pri iskanju dela priskoči na pomoč tudi šola, saj je cilj vseh programov prav pridobivanje izkušenj in zaposljivost na področju, za katerega se izobražuješ.

Hello Australia Work & Travel Package – Sydney, Brisbane, Melbourne, Perth

Za dodatno podporo pri prvih korakih v Avstraliji, ti v pomoč pri urejanju vseh formalnosti ter iskanju službe ponujamo program Hello Australia Work & Travel, ki vključuje:

 • 3, 5, ali 7 nočitev v hostlu z zajtrkom
 • prevoz z letališča do hostla
 • brezplačen WiFi
 • Sydney: Harbour Bridge walking tour in piknik + Beach BBQ day + City walking tour
 • 12-mesečno članstvo v klubu Job Search Australia

Članstvo v klubu Job Search Australia vključuje:

 • orientacijski sestanek
 • pomoč pri CV-ju
 • pomoč pri otvoritvi bančnega računa
 • pomoč pri pridobitvi davčne številke
 • pomoč pri davčni napovedi
 • SIM kartica
 • možnost prijave na delo preko sistema Job Search Australia
 • dostop do baze delodajalcev
 • dnevni mejli s prostimi delovnimi mesti
 • popusti pri delovnih tečajih (RSA/White card itd.)
 • Harvest Guidebook (140 strani)
 • Popust pri WWOOF članstvu

Cene

 • 239 € za 3 nočitve
 • 292 € za 5 nočitev
 • 347 € za 7 nočitev (možno je doplačilo za dodatnih 7 dni, za 179 €)

Bivanje

V prvem tednu si lahko rezerviraš hostel, ki jih je zelo veliko. Cene se gibljejo od 15 € na noč naprej (npr. Wake up Hostel). V agenciji ti lahko pri rezervaciji pomagamo in svetujemo, saj imamo v naši bazi prek 5000 ležišč po celem svetu. V naslednjih tednih bivanja ti svetujemo,da si poiščeš študentsko stanovanje.
Za informacije piši na delo@nomago.si ali pokliči 040 822 558.

Bodi informiran

Ne zamudi naslednje akcije ali pomembnega obvestila!

Si avanturistični popotnik ali vsakodnevni potnik? V vsakem primeru zate pripravljamo ažurne, zanimive in koristne popotniške in potniške informacije, ki ti jih dostavljamo v tvoj poštni nabiralnik enkrat do dvakrat na mesec.

Izberi novice zase