Če se odločiš za študij v Avstraliji, imaš več možnosti za bivanje. Lahko ti šola uredi stanovanje ali bivanje pri družini, lahko pa si seveda stanovanje urediš sam. Priporočamo, da si za prvi teden urediš hostel, saj za iskanje bivanja v lastni režiji priporočamo, da si stanovanje prej v živo ogledaš.

Za Sydney ponujamo preverjena stanovanja po dostopnih cenah.

StudentStay v Sydneyu

Ob prihodu v novo državo imaš glavo polno novih doživetij, izkušenj, srečanj, pričakovanj in tudi skrbi. Da ti olajšamo eno izmed večjih skrbi, iskanje stanovanja, smo v naši agenciji zate pripravili ugodno opcijo bivanja v Sydneyju. Naša partnerska agencija StudentStay Australia na kar desetih lokacijah v Sydneyju nudi udobne prenovljene hiše, kjer so ti na voljo zasebne ali deljene sobe.

Hiše

  • StudentStay hiše se nahajajo v bližini centra Sydneyja, oddaljene so namreč le od 10 do 30 minut z javnim prevozom
  • v bližini so na voljo javni prevoz, trgovine ter vsa infrastruktura, tudi nočni avtobusi s povezavo do centra mesta
  • na voljo je 10 različnih lokacij
  • hiše so v celoti opremljene s kuhinjami, več kopalnicami ter opremljenimi sobami
  • na voljo so eno-, dvo- in troposteljne sobe
  • v ceni najema so vključeni stroški, uporaba televizije in brezžičnega interneta, pralnice ter kuhinje
  • stanuješ s študenti z vsega sveta

Studentstay1

Glede na razpoložljivost, si lahko izbereš izbrano hišo, če le-ta ob trenutku rezervacije ni na voljo, ti ponudijo nadomestno lokacijo. Ko se soba v izbrani hiši sprosti, je na voljo tebi, pomagajo ti celo pri selitvi!

Lokacije

Za lokacije hiš si lahko pogledaš spletno stran StudentStay Australia in izbereš svojo. Lahko tudi pišeš nam in zate bomo preverili prosta mesta v izbrani hiši. StudentStay širi svojo mrežo, zato preveri, če je morda na voljo kakšna nova namestitev.

Studentstay2

Pogoji najema

Za začetek si izbereš hišo, ki te zanima in se odločiš, če želiš imeti svojo sobo ali si jo pripravljen/a deliti še s kom. Za potrditev najema plačaš le depozit, vse ostalo pa plačuješ, ko si enkrat že v Avstraliji. Če bo tvoja soba razpoložljiva, izveš dva tedna pred prihodom. Če tvoja izbrana hiša ni na voljo, ti začasno ponudijo drugo opcijo in ti selitev v izbrano omogočijo takoj, ko je na voljo. Ko prispeš v Avstralijo, te StudentStay lahko pričaka na letališču in te odpelje v tvojo hišo, da si odpočiješ po dolgem potovanju!

cene so v avstralskih dolarjih (AU$) Najem za najmanj 4 tedneNajem za najmanj 2 tedna
1-posteljna soba250/teden/osebo 265/teden/osebo
2-posteljna soba190/teden/osebo205/teden/osebo
Airport pick-up49/osebo49/osebo

Za več informacij si poglej brošuro ali obišči spletno stran StudentStay Australia.

Za informacije piši na delo@nomago.si ali pokliči 040 822 558.

Bodi informiran

Ne zamudi naslednje akcije ali pomembnega obvestila!

Si avanturistični popotnik ali vsakodnevni potnik? V vsakem primeru zate pripravljamo ažurne, zanimive in koristne popotniške in potniške informacije, ki ti jih dostavljamo v tvoj poštni nabiralnik enkrat do dvakrat na mesec.

Izberi novice zase