Zaživi svoje sanje v deželi neomejenih priložnosti, podaj se v Avstralijo! Sanje od resničnosti ločuje samo en korak – tvoja odločitev. Da ta ne bo pretežka, si oglej možnosti, ki so ti na voljo za delo v Avstraliji.

Delo in študij v Avstraliji

Odličen in ugoden način, da združiš študij in delo v Avstraliji. Primerno za VSE polnoletne ne glede na status in starost. Pri večini programov je edina glavna zahteva znanje angleščine na stopnji upper intermediate.

Na voljo je več vrst študija: podjetništvo, turizem, IT, okoljevarstvo, marketing, kuharstvo,športna vzgoja, fitnes, surfanje, masaža itd. Študijski program lahko izbereš tudi v lastni režiji, mi pa ti pomagamo pri komunikaciji s šolo ter pri vizi.

Preberi več ...

Sbta

Za informacije piši na delo@nomago.si ali pokliči 01 431 7700.

Delo in tečaj angleščine v Avstraliji

Program Work and Study Australia ponuja priložnost, da udeleženci izboljšajo znanje angleškega jezika, pridobijo nova znanja na področju gostinstva, delovne izkušnje ter spoznajo zanimive ljudi v deželi “down under”. Študentom, mladim in tudi malo manj mladim je ponujena možnost, da doživijo “the OZZY way of life” in si pokrijejo stroške potovanja ter bivanja z delom v storitvenem sektorju (delo v restavraciji/baru … ).

Preberi več ...

Access

Za informacije piši na delo@nomago.si ali pokliči 01 431 7700.

Work and Holiday viza

Za vse med 18. in 30. letom je na voljo Work and Holiday viza, ki ti omogoča, da v Avstraliji preživiš enoletne delovne počitnice. Vsem imetnikom viz pomagamo pri letalskih kartah, zavarovanju, bivanju ter pri iskanju dela.

Preberi več ...

Eagle

Za informacije piši na delo@nomago.si ali pokliči 01 431 7700.

Delo na kmetiji

Izpopolni svojo angleščino ter pomgaj pri opravilih na avstralski kmetiji. Za hrano in bivanje je poskrbljeno!

Zaslužek: najmanj 656,9 AUD / teden

Cena programa:  2354 AUD / 365 dni + letalska karta

Preberi več ...

Farm australia

Za informacije piši na delo@nomago.si ali pokliči 01 431 7700.

Delo v zdravstvu

Če v Avstraliji želiš delati v zdravstvenem sektorju, je obvezna pridobitev določenega certifikata, ki ga lahko urediš s pomočjo EPIC-a, ene izmed glavnih avstralskih organizacij za delo v zdravstveni negi. Poleg ustreznih potrdil ti EPIC lahko zagotovi tudi delo za dljše obdobje.

preberi več ...

Potrebuješ več informacij? Naroči se na brezplačen posvet pri nas v pisarni!

Rezerviraj termin

 

Bodi informiran

Ne zamudi naslednje akcije ali pomembnega obvestila!

Si avanturistični popotnik ali vsakodnevni potnik? V vsakem primeru zate pripravljamo ažurne, zanimive in koristne popotniške in potniške informacije, ki ti jih dostavljamo v tvoj poštni nabiralnik enkrat do dvakrat na mesec.

Izberi novice zase